Fraza Biseda

  • Showing
  • -
  • +
translated by Google

Fraza e fundit - Fjalë themelore

Përshëndetje

SHQIPTAREANGLISHT
Ju duket mahnitëseYou look stunning
I bukurBeautiful

Pëlqim

SHQIPTAREANGLISHT
Ndihmë veten me cookiesHelp yourself to the cookies

Si për të filluar një bisedë

SHQIPTAREANGLISHT
I mirëpriturWelcome
Hello, how are you?Hello, how are you?
Mirë se vini në LondërWelcome to London
Mirëmëngjes, si jeni sot?Good morning, how are you today?

Lamtumirë

SHQIPTAREANGLISHT
Good ByeGood Bye
Natën e mirë dhe gjumë të mirë!Good night and sleep well!

Përshëndetje

SHQIPTAREANGLISHT
PërshëndetjeHello
MirëmëngjesiGood Morning

Gëzim

SHQIPTAREANGLISHT
MirëGood

Mundësi

SHQIPTAREANGLISHT
'' Unë do të le ju e dinii'll let you know
Unë do të le ju e diniI will let you know

Pyetjet

SHQIPTAREANGLISHT
Cili është emri juaj?What is your name?
Sa vjeç jeni?How old are you?
PoYes
JoNo
Po, ju lutemYes, please
Jo, thankyouNo, thankyou
Ju lutemPlease
Si jeni?How are you?
Shumë mirë, faleminderit.Very well, thanks.
Ku janë WC?Where are the toilets?
Më falni, Ku është parku makinën?Excuse me, Where is the car park?
A jeni i sigurt?Are you sure?

Ngurrim

SHQIPTAREANGLISHT
I keqBad

Ju lutemi të përsëritur

SHQIPTAREANGLISHT
FaljePardon
Mund të flisni më ngadalë?Can you speak more slowly?

Më vjen keq

SHQIPTAREANGLISHT
Na vjen keqSorry
faji im i sajits my fault

Faleminderit

SHQIPTAREANGLISHT
Fine, thanks.Fine, thanks.
Emri im është RichardMy name is Richard
Unë jam 29 vjeçI am twenty nine years old

Familje

SHQIPTAREANGLISHT
NënëMother
NënëMother
BabaFather
VëllaBrother
MotërSister